Skip to main content
V Posavju 19.4° C Ponedeljek, 21. september 2020
04.07.2019
12:39
Video: Ansat TV
V tokratnih kratkih vesteh iz oddaje Posavski tednik na Ansat TV o novem projektu RRA Posavje, uspehu plavalcev Športnega društva Plavalček in turnirju odbojke na mivki v Brestanici.

Kratke vesti iz oddaje Posavski tednik 367, 2. julij 2019

Regionalna razvojna agencija Posavje uspešna na 4. razpisu programa Interreg Europe

Nadzorni odbor programa Interreg Europe je odobril projekt Inno Industry, ki ga je Regionalna razvojna agencija Posavje kot vodilni partner prijavila na 4. razpis programa Interreg Europe. Vrednost projekta, ki bo povezoval 10 partnerjev iz Slovenije, Avstrije, Latvije, Španije, Portugalske, Švedske, Slovaške, Madžarske, Romunije in Velike Britanije, je 1,5 milijona evrov.

Plavalčki z 8. evropskih iger za mlade športnike invalide s 4 odličji

V Brnu so od 12. do 16. junija potekale že 8. evropske igre za mlade športnike invalide, kjer so kot del slovenske reprezentance odlično nastopili trije plavalci Športnega društva Plavalček. Miha Pavlič je na 25 m prosto in 50 m prsno osvojil 1. mesto, Maj Režman je osvojil 2. mesto na 50 in 100 metrov prsno. Maja Bartolj pa je osvojila 5. mesto na 25 metrov hrbtno. Na igrah je sicer sodelovalo 17 držav.

Turnir odbojke na mivki v Brestanici

V Brestanici je na novih igriščih za odbojko na mivki potekal drugi turnir – Brestanica Open 2019, ki sta ga v sodelovanju s tamkajšnjim odbojkarskim društvom organizirali nekdanji igralki kluba, Jerneja Planinc in Špela Zakšek. Turnir, ki so se ga udeležili igralci in igralke iz cele Slovenije, je potekal v sklopu prireditev ob prazniku Krajevne skupnosti Brestanica.

Ansat TV

posavski tednik
ansat tv

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja