Skip to main content
Torek, 19. marec 2024
23.09.2019
07:42
Grafika: Ansat TV
Državni sekretar Ministrstva za pravosodje Gregor Strojin je v petek predsedniku Okrožnega sodišča v Krškem Gojmirju Pešcu v uporabo predal novo »zeleno« vozilo.

Kratke vesti iz oddaje Posavski tednik 375, 17.9.2019

Ob predaji je državni sekretar Strojin dejal, da je v preteklih letih na področju pravosodja prišlo do zanemarjanja materialnih pogojev za delo. To je vidno tako pri prostorih, kot tudi pri voznih parkih, kar pa je posledica gospodarske krize in pomanjkanja sredstev. 

Krški nogometaši so s peto letošnjo zmago po tekmi 8. kroga skočili na 3. mesto drugoligaške lestvice. Na Gubcu so bili z rezultatom 3:0 boljši od nogometašev Nafte iz Lendave.

V petek je župan občine Brežice Ivan Molan čestital uspešnima mladima športnikoma iz Kajak kanu kluba Čatež – Vidu in Maju Oštrbenku – za izjemno uspešno tekmovalno sezono 2019. Dejal je, da njuni izjemni uspehi že nekaj časa presegajo tako meje občine kot regije, Vid in Maj pa predstavljata tudi zgled vsem mlajšim članom Kajak kanu kluba Čatež.

V petek sta v Krškem na igrišču pri ribniku na Resi predstavnica podjetja Apollo in direktorica občinske uprave uradno namenu predali t. i. MAM klopco za dojenje in previjanje. Cilj projekta je ozavestiti javnost o pomembnosti sprejemanja dojenja kot popolnoma naravnega življenjskega procesa tudi na javnih mestih. Do sedaj so uspešno postavili že šest tovrstnih klopc za dojenje v Sloveniji.

Ansat TV

video
posavski tednik
ansat tv

Pridružite se nam

Poglejte tudi