Skip to main content
Nedelja, 28. maj 2023
14.05.2019
20:00
Posavski tednik na Ansat TV
Kaj so tokrat pripravili v oddaji Posavski tednik, ki je na posavski televiziji Ansat TV in spletnem mestu ePosavje.com na sporedu vsak torek ob 20. uri?

Posavski tednik 360, 14. maj 2019

Ob 20. uri na Ansat TV in ePosavje.com

Obnova Cankarjeve ulice in podjetniški inkubator v Krškem, 150. obletnica slovenskega tabora v Sevnici, projekt Rastišče sreče in razstava grafik v Dvorani v parku so nekatere od tem tokratnega Posavskega tednika.

Časovnica za lažje spremljanje oddaje:

  • 0:18 Obnova Cankarjeve ulice v Krškem
  • 3:32 Nove cene komunalnih storitev v Sevnici
  • 7:44 150 let Slovenskega tabora v Sevnici
  • 12:56 Podjetniški inkubator Krško
  • 15:04 22. tabor SLS v Krškem
  • 18:57 Kratke vesti iz Posavja (letenje pilotov na nizkih višinah, živahno na OŠ Maksa Pleteršnika Pišece, posavski rokometni derbi v Brežicah)
  • 20:40 Rast(išče) sreče v Sevnici
  • 24:55 Razstava izbranih del nadaljevalnega tečaja grafičnih tehnik z Jankom Oračem

Gradnja vrtca na Senovem

Na Senovem bo Občina Krško v letošnjem letu začela z gradnjo novega, osemoddelčnega objekta vrtca na novi lokaciji.

Seja Sveta regije Posavje

Posavski župani so se skupaj s predstavniki Regionalne razvojne agencije Posavje sešli na seji Sveta regije Posavje, na kateri so predstavili poročilo o predsedovanju v minulem letu in imenovali novega predsednika sveta.

Dan odprtih vrat Finačnega urada Brežice

Na Finančnem uradu Brežice so pripravili dan odprtih vrat, na katerem so na informacijskih točkah v avli urada obiskovalcem predstavili področja dela. V okviru dneva odprtih vrat so si zainteresirani lahko ogledali tudi službeno vozilo mobilne enote.

Naj prostovoljec v letu 2018 v občini Krško

V Krškem so izbrali naj prostovoljki in naj prostovoljsko organizacijo v letu 2018. Nagrade in priznanja so prostovoljci prejeli na zaključnem dogodku v okviru nacionalnega tedna prostovoljstva v Dvorani v parku v Krškem.

Kratke novice iz Posavja

V kratkih novicah iz Posavja o delovanju Nuklearne elektrarne Krško v aprilu, druženju motoristov v Krškem in začetku prireditev Pesem Posavja.

Eko tržnica v Krškem

Osnovne šole iz občin Krško in Kostanjevica na Krki, Vrtec Brestanica ter številni ponudniki ekoloških izdelkov so se predstavili na tradicionalni Eko tržnici v Krškem.

Jaz plešem!

Jaz plešem! Je naslov plesne predstave, ki jo je pripravil oddelek za sodobni ples Glasbene šole Krško. Plesna predstava je bila obenem otvoritveni regijski dogodek v Tednu ljubiteljske kulture Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

Veteranski rokometni turnir v Dobovi

V Dobovi so pripravili mednarodni rokometni turnir za veterane in veteranke. Sodelovalo je sedem moških in pet ženskih ekip iz Srbije, Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Slovenije.

Ansat TV

posavski tednik
ansat tv
krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi