Skip to main content
V Posavju 8.4° C Sreda, 24. 2024
28.06.2019
11:01
Foto: Jaka Ceglar, Uroš Bogovič
V petek, 21. junija, so na Bazenu Brestanica v organizaciji Kluba posavskih študentov pripravili jubilejni 20. Festival za mlade ŠROT. Poročilo in fotografije si poglejte v nadaljevanju zapisa.

20. Festival za mlade ŠROT

BRESTANICA Njegovo 20. edicijo so skupaj z več kot 1200 obiskovalci sestavili Kons. 5, Nipke & The Nipples in S.A.R.S. Za zabavo na odru in pod njim pa sta poskrbela voditelja Maja Pinterič in Lovro Prešiček (Neki Neki).

Jubilejnih 20

20 let nazaj se je začela pisati zgodba največjega enodnevnega dogodka za mlade v Posavju, ki je skozi zgodovino med mladimi in mladimi po srcu dobil renome najboljšega uvoda v poletje. Festival za mlade ŠROT je danes še vedno živ po zaslugi Kluba posavskih študentov in obiskovalcev (v zadnjih letih) vseh generacij, ki polnijo prizorišče tradicionalnega dogodka ob koncu šolskega leta. "Da pa se je njegova zgodba sploh začela, se moramo zahvaliti našim prednikom, ki so ŠROT ustvarili in se trudili, da se je od leta 1999 izvajal vsako leto. Upamo, da se bo njegova tradicija nadaljevala še vsaj enkrat 20 let," je na odru dejala predsednica Kluba posavskih študentov, Tina Šoln, in zaključila: "Letošnji ŠROT je gotovo eden boljših v zadnjih letih, in sicer po zaslugi super ekipe, ki je zadnje mesece dihala kot eno, seveda pa gre velika zahvala tudi našim prijateljem in staršem, ki so nam stali ob strani v včasih tudi težkih trenutkih."

Fotogalerija:

ŠROT v Brestanici znova naslednje leto

20. ŠROT je tako poskrbel za nove šrotastične zgodbe in spomine, ki bodo obiskovalce kot tudi organizatorje spremljali še dolgo po koncu festivala, ki se v Brestanico vrača spet čez eno leto. Ekipa Kluba posavskih študentov se zahvaljuje vsem sponzorjem, partnerjem, medijem in zunanjim sodelavcem. Zahvala pa tudi vsem obiskovalcem, ki ste vnovič podprli njihovo delo in bili del 20. zgodbe Festivala za mlade ŠROT.

Klub posavskih študentov

festival šrot
brestanica
bazen brestanica
klub posavskih študentov
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi