Skip to main content
V Posavju -1.2° C Sreda, 8. februar 2023
28.07.2022
09:21
Jamski Dan D
Foto: Klub posavskih študentov
Klub posavskih študentov je po Šrotu, ki je letos odmeval z nove lokacije - Vrbine in privabil več kot tisočglavo množico, minulo soboto priredil akustični koncert Jamski v Kostanjevici na Krki.

Dan D v Kostanjevici na Krki

KOSTANJEVICA NA KRKI Z vizijo, da bo tudi ta postal tradicionalen, so ga v Klubu posavski študentov (KPŠ) prvič priredili v lanskem letu in gostili Hamo&Tribute 2 Love. Akustična izvedba programa se je odlično zlila s čarobnim ambientom jase pred Kostanjeviško jamo. V soboto, 23. julija, so KPŠ oder zasedli Dan D. Skromne luči z odra in jasa v objemu potoka sta poskrbela za čudovit ambient. Obiskovalci so se po jasi udobno namestili na ponujene blazine, na voljo pa so bile tudi pijače ponudnika Nord. Organizatorji so navdušili tudi s skrbno pripravljenimi spreji proti komarji, zaradi neposredne bližine Kostanjeviške jame pa je bilo ozračje nadvse prijetno in prezračeno z blagim vetričem.

Fotogalerija (Foto: Klub posavskih študentov):

V svojo družbo vabijo mlade Posavce

Boštjan Grubar, član skupine Dan D, je na socialnih omrežjih zapisal: "Samo oči so nas, lokacija danes je srcelomno lepa!!" Hvaležni za obisk in lepe odzive aktivisti že pripravljajo prihodnje dogodke. V svojo delovno skupino, katere glavni namen je zabava ob učenju organiziranja in mnogih drugih uporabnih veščin, vabijo nove aktiviste. Povabljeni vsi dijaki in študentje, ki bi svoje talente želeli razvijati pri delu za posavsko mladino. Svoje zanimanje sporočite na info@kps-on.net.

glasbene novice
kostanjevica na krki
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice