Skip to main content
Sobota, 24. februar 2024
30.08.2019
13:15
Grafika: MC Krško
V petek in soboto, 30. in 31. avgusta, v Krškem pripravljajo Generator festival 2019. Tokrat bo pri Mladinskem centru Krško še posebej veselo, aktivnosti in muzike bo veliko.

Generator festival 2019

Pri Mladinskem centru Krško (in pod njim) bodo v petek in soboto pripravili številne aktivnosti, druženje pa bodo ob večeru zaključili z glasbenimi gosti. Dopoldanske aktivnosti se bodo oba dneva začele ob 12. uri z delavnicami risanja in pisanja grafitov, svoje bodo pokazali skejterji, pripravili pa bodo tudi druge družbane igre.

Petek

Ob 19. uri se bo dogajanje prestavilo v šumico, v petek bodo prišli na svoj račun ljubitelji stoječe komedije in akustične muzike, nastopili bodo Morena Olić, Tjaša Rupar, Tjaša Žagar in Robert Petan, noč v soboto pa bodo pospremili Anima in Crisman Vortex ter Bayro.

Sobota

V sobotnem popoldnevu bodo na Generator festivalu plesne in glasbene delavnice, večerni del se bo začel ob 17. uri naprej, za glasbeni del pa bodo med drugim poskrbeli Zofa Lipa, Drill Masayah, Leslie More, Mikro Grozni in Sajkoslav, Yung Voodoo in CDW ter Kontradikshn. V sobotnem glasbenem programu se bo sicer predstavilo 17 glasbenih izvajalcev.

(bš)

krško
mc krško
napovednik

Pridružite se nam

Poglejte tudi