Skip to main content
V Posavju 4.5° C Petek, 9. december 2022
21.12.2019
21:42
Klemen Slakonja, Luka Dončić
Grafika: ePosavje
Brežičan Klemen Slakonja je znova zakuril svetovni splet. Njegov video v vlogi Luke Dončića si je v dobrih dveh dneh pogledalo že več kot 340.000 obiskovalcev na spletnem servisu Youtube. Beri naprej!

Klemen Slakonja kot Luka Dončić

Brežičan Klemen Slakonja, sicer od leta 2010 član igralskega ansambla SNG Drama, je ob svoji igralski znan tudi po glasbeni nadarjenosti. V svojih glasbenih imitacijah je v zadnjih letil poskrbel za lepo vrtenje številk na servisu Youtubu, njegov video v vlogi Vladimirja Putina je doslej zbral več kot 28 milijonov ogledov.

Že prek 340.000 ogledov

Tokrat je Slakonja "snel", ob kolesarju Primožu Rogliču drugo ime slovenskega športa, Luko Dončića. Video je do tega trenutka zbral 343.610 ogledov, s tem se je takoj povzpel na lestvico najbolj priljubljenih videozapisov zadnjih nekaj dni na servisu Youtube. Čestitke, spet mu je uspelo!

Mimogrede, minilo je 20 let od nastanka Radia Krško (kasneje Radia Energy)

Slakonja je svoje gledališko-glasbene vragolije prikazal že v srednješolskih časih, sprva kot član gledališke skupine KUD Franjo Stiplovšek Gimnazije Brežice, nato pa tudi kot radijski moderator na Radiu Krško, kasneje Radiu Energy. Prav te dni, točneje 10. decembra, je minilo 20 let od nastanka posavske radijske postaje.

(bš)

video
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi