Skip to main content
V Posavju -17.8° C Sobota, 1. april 2023
25.05.2022
12:58
Rudolf Gas, Foto: Luka Rudman
Foto: Luka Rudman
Rudolf Gas že vrsto let skrbi za vse ljubitelje kakovostne glasbe, v sredo je objavil novo skladbo in videospot "So crazy". Po slovensko bi lahko prevedli kot "Tako nor", po brežiško pa "Taku zmešan".

Rudolf Gas predstavil novo skladbo

BREŽICE "V velik ponos mi je, da vam lahko predstavim singel, ki je tokrat začinjen z veliko mero optimizma, navdiha, radosti in življenjske energije. Hvaležen sem vsem, ki ste v mojo skladbo, predvsem v videospot, prinesli iskreno energijo, veselje ter s svojo prisotnostjo razigrali dan in videospot. To so ti svetli odtenki, ki barvajo življenje," je ob premieri videospota povedal Brežičan Rudolf Gas. 

Sončni žarki

In kot pravijo, "kamorkoli pogledamo vsepovsod so sončni žarki, ki nas dvigujejo in zbujajo, da ne zamujamo življenja, temveč ga resnično živimo. Kljub mnogim grenkim zgodbam je smiselno stopiti korak naprej, naprej v življenje,  se spomniti na zvezde, ki še vedno nekje sijejo v nas."

V videospotu z znanimi obrazi

Zgodbo čudovitega sončnega dne s pisanimi tulipani je Rudolf Gas v videospot preslikal v sodelovanju z umetnikom Jernejem Čampljem, ki je tokrat svoj pečat prispeval v vlogi režiserja. Dan poln sončnih žarkov, sončnih ljudi in tiste neprecenljive energije to so začimbe novega videospota v katerem nastopajo številna znana imena Ana Klašnja, Grega Skočir, Irena in Leticia Yebuah, Matevž Šalehar – Hamo, Eva Hren, Nipke, Kenta Yamamoto, Anja Robida, Filip in Blaž (F&B Acrobatics), Katja Škofic, Saša Klančnik, Iryna Osypenko, Jai Kozem, Veronika in Krištof Strnad, Alja Drame, Katja Cesar, Sarah Bamburač, skladatelj Jani Golob ter mnogi drugi.

brežice
glasbene novice
video

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja