Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
26.07.2021
10:00
Kot deklica sem pričela s plesom in plesala petnajst let, glasba pa je bila ves ta čas moj vzporeden hobi, ki sem ga začela zares živeti v zadnjih letih, pravi Katja Korošec. 

Pevka s prvencem pogumno v glasbene vode

Katja Korošec je doslej še neznano ime na slovenski glasbeni sceni. Kot pravi sama, je do sedaj pela le na manjših nastopih ter prireditvah in se učila igranja kitare ter petja na glasbeni šoli. Ob tem si je ves čas želela, da bi samostojno glasbeno ustvarjala. Nato pa so se stvari poklopile, spoznala sem super ekipo in zdaj se začenja nov list (glasbeni) v mojem življenju o katerem sem vedno sanjala, dodaja Katja.

"Samo objemi me"  

Rok Lunaček, član skupine Flirrt, ki ga je  pred leti spremljala in občudovala pod glasbenimi odri in ob tem pela »Jaz nisem Romeo, ti nisi Julija«, se je podpisal pod besedilo njene prve avtorske skladbe. Lunaček je s Krešimirjem Tomcem napisal tudi glasbo.

Ponosna na prvenec

"Ko se pogovarjam z ljudmi, ki so pesem že slišali, pravijo, da gre resnično hitro v uho, piko na 'i' pa doda še videospot, ki smo ga v prvih dneh julija dva dni na žgočem soncu snemali na slovenski Obali. Veliko je bilo dela, a mislim, da se je izplačalo", doda Katja Korošec, ki pravi, da že komaj čaka, da bo v naslednjih mesecih lahko predstavila že drugi samostojni komad.

glasba
pevka

Pridružite se nam

Poglejte tudi