Skip to main content
Nedelja, 4. junij 2023
01.07.2019
14:15
Foto: Ansat TV
Brežičan Klemen Slakonja se odlično znajde tudi za mikrofonom. Nekoč kot voditelj krškega Radia Energy, že nekaj časa pa tudi kot glasbenik. Z njim smo poklepetali v Brežicah.

"Razmišljam, kako vse združiti v stil, v katerem bi delil sporočila brez maske - kot Klemen"

BREŽICE "V bistvu sem v iskanju svojega žanra," je povedal Brežičan o svoji glasbeni poti. Klemen je tokrat na domači ulici priskočil na oder Nuši Derenda v njenem sredinem večeru v sklopu festivala Brežice, moje mesto. Slakonja je nastopal z Big bandom RTV Slovenija, a je videl, da ga zanima zelo širok glasbeni spekter. "Zdaj razmišljam, kako bi vse to združil v stil, v katerem bi delil sporočila, ki jih želim deliti brez maske, kot Klemen."

"Idej je veliko"

Slakonja pravi, da ima veliko idej in inspiracije. "Ko bo pravi čas, bo tudi to narejeno," pove Brežičan. Na vprašanje o imenu skupine, ki jo je iskal prek družbenih omrežij, pravi, da ime še iščejo. O programu pa, da so kot tričlanska zasedba že začeli preigravati skladbe. "Zasedbo bi rad razširil v šestčlansko zasedbo, igrali bomo vse možno - vse razen narodno-zabavne glasbe. Pa tudi to," v smehu še pove sicer član gledališke zasedbe SNG Drama Ljubljana od leta 2010.

(bš)

brežice
brežice moje mesto
video

Pridružite se nam

Poglejte tudi