Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
10.09.2019
20:59
Foto: Društvo študentov Brežice
Le malo kdo se ne veseli treh najbolj toplih mesecev v letu, dolgih dni, piknikov pod zvezdami in izklopljenih skrbi.

Slovo poletnih koncertov

Tudi v Društvu študentov Brežice smo se že peto leto zapored razveselili poletja, saj nam je le to prineslo nove štiri koncerte na najlepšem grajskem dvorišču Posavskega muzeja Brežice. Vroč julij so še bolj zagreli mladi glasbeni upi, ki so obarvali četrtkove večere. Čast otvoritvenega koncerta je imela Adrijana Lorber kateri sta ob boku sledila Robi Petan in Kristjan Račič. Več kot odlični trio je brežiško nebo napolnil s sevdahi in avtorskimi deli. Sledila sta jim Klara in Lovro, ki sta s prepletom različnih žanrov privabila vse generacije.

Fotogalerija (Foto: Društvo študentov Brežice):

V avgustu nas je vreme zagotovo čutilo, saj nam je omogočilo še dva glasbeno obarvana večera. Nepozabljene skladbe ovite v operne arije nam je približala Nina Berger z gosti, zaključek DŠB-jevih poletnih koncertov pa je pripadel Ditki in Feriju Lainščku, ki sta z uglasbljeno ljubezensko liriko privabila največjo množico obiskovalcev.

Zahvala za kar štiri prekrasne večere gre ekipi Društva študentov Brežice, Posavskemu muzeju Brežice, vsem nastopajočim in seveda vsakemu obiskovalcu. 'Ajde bok!' do naslednjega poletja.

Avtorica: Lea Bosančić

brežice
napovednik
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi