Skip to main content
V Posavju -17.8° C Sreda, 22. marec 2023
17.12.2019
12:06
Kifl fešta Posavje
Foto: Klub posavskih študentov
Na Klubu posavskih študentov so tudi letos v sklopu krovnega projekta KPŠ veseli december
poskrbeli za posebej pester zaključek koledarskega leta.

Kifl fešta Posavje - petek, 20. december, 21:00

Vrhunec decembrskih aktivnosti

KRŠKO Vrhunec prazničnih dogodkov pa bo tradicionalna KIFL fešta Posavje, ki se tokrat seli na staro lokacijo – v Mladinski center Krško. Najboljši predbožični žur v Posavju bo na sporedu v petek, 20. decembra 2019, ob 21. uri.

Decembrske aktivnosti Kluba posavskih študentov

KPŠ-jevci so letošnje decembrsko dogajanje začeli že 1. decembra – na dan boja proti aidsu, ko so v organizaciji Dijaške skupnosti Posavja z deljenjem kondomov in rdečih pentljic po posavskih srednjih šolah ozaveščali o nevarnostih nezaščitene spolnosti.

Božiček za en dan

Poleg zastopanja interesov mladih pa si še posebej v decembru prizadevajo tudi za humanitarnost, zato so s pridružitvijo dobrodelni akciji Božiček za en dan pripomogli, da bo december prazničen tudi za otroke, ki jim starši ne morejo privoščiti božičnega obdarovanja. Z vsako leto večjo količino zbranih majhnih škatel, ki rišejo velike nasmehe, mladi v Posavju izkazujejo izjemen posluh za sočloveka. Dan po božiču, 26. decembra 2019, organizirajo še zadnji letošnji dogodek – izlet na praznični Dunaj.

Kot največje dejanje KPŠ veselega decembra pa bo predbožična Kifl fešta Posavje, ki jo tradicionalno prirejajo ob koncu koledarskega leta. Obiskovalci boste tudi letos na toplem, v dvorani Mladinskega centra Krško, kjer bodo za najbolj kiflastično zabavo leta poskrbeli trije slovenski bendi:

  • 21:00 An'ene
  • 22:00 Lumberjack
  • 23:30 Jocker out

Kifl fešta Posavje
petek, 20. december, 21:00
Mladinski center Krško

vstop prost

(bš)

klub posavskih študentov
napovednik
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja