Skip to main content
Petek, 1. december 2023
28.05.2019
20:00
Foto: Ansat TV
Center za podjetništvo in turizem Krško je v sodelovanju z Občino Krško že tretje leto zapored pripravil Festival piva. V nadaljevanju si poglejte prispevek iz oddaje Posavski tednik na Ansat TV.

Festival piva v Krškem

Namen celotnega dogodka je širša promocija lokalnih posavskih proizvajalcev piva, ki skupaj z najboljšimi slovenskimi pivovarji predstavljajo različne stile kraft piva, ki se vari v manjših butičnih pivovarnah. V spodnjem prispevku so nam svoje ustvarjanje predstavili pivovarji Aljaž Papež (Pivovarna Ape), Nejc Majeršič (Castra pivovarna) in Miha Tome (Pivovarna Barut Brewing and Blending).

 

Skrb za širjenje kulture pitja piva

V sklopu dogodka so velik poudarek namenili izobraževanju oziroma skrbi za širjenje kulture pitja piva. Center za podjetništvo in turizem (CPT) Krško v tem predpočitniškem času pripravlja še nekaj dogodkov. "Najprej sodelujemo na Kasaškem šampionatu, v programu imamo Ribiški dan na Tržnici Videm, družinam bo namenjenjem Družinski piknik v parku," je ob tem povedala Kristina Ogorevc Račič, direktorica CPT Krško.

Ansat TV

krško
video
posavski tednik
ansat tv

Pridružite se nam

Novice iz Posavja