Skip to main content
Sobota, 30. september 2023
28.06.2022
15:21
Lisca, kolekcija pomlad - poletje 2023
Foto: Lisca
Lisca je v Portorožu predstavila kolekcijo pomlad-poletje 2023, ki jo zaznamuje hedonizem, ljubezen in uporništvo.

Hedonizem, ljubezen in uporništvo

Lisca kopalke

Kolekcija kopalk Lisca pomlad - poletje 2023 prinaša osveženo mešanico cvetličnih vzorcev, živalskih potiskov in enobarvnih plažnih različic. Kolekcija kopalk Lisca za poletje 2023 je edinstvena, drzna in samosvoja - nagovarja pa, da se zazremo vase in si tudi na plaži drznemo izraziti svojo bit – pa naj bo ta prvinsko divja ali harmonično izčiščena.

Barvita in nosljiva paleta preizkušenih krojev

"Kolekcija za poletje 2023 prinaša barvito, a nosljivo paleto preizkušenih krojev - od romantične sentimentalnosti v cvetličnih potiskih, preko spogledovanja s 70-imi – z eksplozivnimi barvami, nenavadnimi linijami in vzorci, s katerimi kljubujemo standardom, do drznih, prvinskih živalskih motivov, ki kličejo k uporu s prebujanjem divje mačke v nas; in z barvno izčiščenimi, prefinjenimi modeli, ki čutno poudarjajo silhueto, predvsem pa nas nagovarjajo, da se poglobimo vase in poiščemo notranjo harmonijo," izpostavljajo.

Fotogalerija (Foto: Lisca):

Lisca spodnje perilo

Kot pravijo v Lisci, bo kolekcija perila za naslednje leto razvajala z nežnostjo in romantiko. "Seveda ne bo šlo brez prefinjenih detajlov – pa naj bo to prevezovanje, prosojnost ali razkošno vezenje. A na prvo mesto kolekcija postavlja nas, ženske – in naše počutje. Z raznoliko izbiro tako svežih eye-catcherjev kot tistih udobnih, preizkušenih modelov, po katerih posegamo vedno znova – vendar v novih različicah, ki prinašajo modno svežino in lovijo ravnovesje med močnimi, energičnimi barvami, trendovskimi akcenti dvobarvnosti in nežnimi pastelnimi odtenki. Seveda pa v kolekciji ostajajo tiste stalnice, brez katerih si ponudbe perila skoraj ne predstavljamo – brez skrbi, ljubiteljice čipke in cvetličnih motivov, pa tudi tiste, ki prisegate na naravne materiale in lahkotne kroje brez opore – prihodnja pomlad prinaša dovolj sveže in zapeljive izbire za vse," dodajajo.

"Stopimo iz okvirov, prisluhnimo sebi in spremenimo svet"

Ob tem izpostavljajo, da Liscina modna revija ni le predstavila povsem sveže kolekcije za pomlad in poletje 2023, "pač pa nas je opomnila, da lahko stopimo iz okvirov, prisluhnemo sebi in spremenimo svet – pa čeprav le tistega okrog nas. Da je moda namenjena vsem postavam, z več in manj oblinami, pa je pričal tudi izbor deklet, ki so se sprehodila po modni pisti."

(eP)

lisca
sevnica
fotogalerija

Pridružite se nam