Skip to main content
V Posavju 15.4° C Petek, 26. 2024
11.11.2019
18:20
Badminton klub Pišece v Zagrebu
Foto: Badminton klub Pišece
Za Badminton klubom iz Pišec je vikend poln medalj. V soboto so njihovi člani nastopili v Mengšu, v nedeljo pa v Zagrebu.

Pišečani odlični v Mengšu in Zagrebu

BREŽICE V soboto je v športnem centru Harmonija Mengeš potekal prvi krog Lige pod Kamniškimi Alpami, na katerem je odlično nastopil Toni Hotko. Med več kot 100. igralci iz Hrvaške in Slovenije je v kategoriji moške dvojice A skupaj z Matijo Hranilovićem osvojil prvo mesto, medtem ko je v kategoriji mešanih dvojic A osvojil tretje mesto.

Fotogalerija (Foto: BK Pišece):

Številčna zasedba na turnirju v Zagrebu

Turnir U-16: Na prvih treh mestih Posavci

V nedeljo pa je v športnem centru Max Zagreb potekal tradicionalni Servus Zagreb turnir, na katerem je nastopilo več kot 200 igralcev iz celotne regije.

Najprej so na sceno stopili najmlajši igralci in osvojili trojček. V kategoriji fantov U-16 je zmago slavil Liam Toni Šironjič pred Svitom Rožmanom in Aljažem Ogorevcem.

Več kot 200 igralcev iz celotne regije

V popoldanskem času pa je svoj prvi finale v moški kategoriji C odigral David Ilinčič, ki pa je moral priznati premoč in se tako zadovoljiti z drugim mestom. Toni Hotko je v kategoriji moških dvojic A osvojil nehvaležno četrto mesto, medtem ko je Tadej Škof obstal že v četrtfinalu.

(bš)

badminton klub pišece
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja