Skip to main content
V Posavju 25.8° C Ponedeljek, 29. 2024
16.03.2024
08:09
Plavalni klub Celulozar Krško
Na Veliki nagradi Hrvaške v plavanju je Ema Menoni potrdila uvrstitev v kadetsko reprezentanco.

V minulem vikendu se je v Zagrebu odvijal plavalni miting MM Arena Open, ki šteje za Veliko nagrado Hrvaške. Med skoraj 500 plavalci iz šestih držav so se izkazale tudi tri plavalke iz Krškega, med katerimi je še posebej blestela Ema Menoni.

Zmagovalne uvrstitve Eme Menoni

Kadetinja Ema Menoni je v treh disciplinah stopila na zmagovalni oder. Na 200 metrov hrbtno se je v absolutni konkurenci uvrstila tik za slovensko olimpijko Janjo Šegel, hkrati pa zmagala tako v kadetski kot mladinski kategoriji. Poleg tega je v kadetski konkurenci osvojila še drugo mesto na 200 metrov prosto in tretje mesto na 50 metrov hrbtno. Z izjemnimi rezultati je Menoni potrdila svojo uvrstitev v kadetsko reprezentanco Slovenije za prihajajoči Četveroboj SLO-SRB-HRV-BIH v Beogradu in Srednjeevropski pokal, ki bo aprila v Skopju.

Fotogalerija (Foto: PK Celulozar Krško):

Pohvale za Nino Tomše in Mašo Vasiljević

Zaslužene pohvale za njune nastope sta prejeli tudi Nina Tomše in Maša Vasiljević. Vasiljević je bila blizu uvrstitvi v B finale na 200 metrov mešano, Tomše pa je na tekmovanju izboljšala več osebnih rekordov. Z uspešnimi nastopi na MM Arena Open v Zagrebu so krške plavalke še enkrat več pokazale svoj talent in trdo delo, kar obeta odlične rezultate na prihajajočih mednarodnih tekmovanjih.

Vir: Plavalni klub Celulozar Krško

plavalni klub celulozar krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja