Skip to main content
V Posavju 22.3° C Ponedeljek, 29. 2024
09.04.2024
12:05
Foto: Fight Club Shony
Po sobotni zmagi na boks turnirju v Slovenki Bistrici, je v nedeljo 15-članska zasedba taekwondoistov Fight Cluba Shony nastopila na "Kupu plamena" v Donji Pušči na Hrvaškem.

Taekwondoisti Fight Cluba Shony so osvojili pet zlatih, dve srebrni in štiri bronaste medalje in se v skupnem seštevku klubov uvrstili na ekipno drugo mesto med vsemi klubi.

"Za nami je zopet tekmovalno pester in hkrati uspešen vikend. Med našimi borci sta se tokrat najbolje odrezala Donna Vaš z dvema zlatima medaljama (borbe deklic do 24 kg in kick deklice) in Kristijan Muždekić, ki je zmagal v borbah mlajših kadetov do 30 kg in bil bronast v kicku mlajših kadetov". Dve medalji je osvojil tudi njegov mlajši brat, Darijan Muždekić, ki je osvojil srebrno medaljo v borbah dečkov do 24 kg in bil tretji v kicku.

Zlati medalji v borbah sta osvojili še Amelia Koritnik (borbe mlajših kadetinj do 36 kg) in Iva Glogovšek (borbe mlajših kadetinj do 48 kg), srebrno odličje je ob Darijanu osvojila tudi Evita Koritnik (borbe deklice do 24 kg), 3. mesto pa sta zasedla Nea Glogovšek (kick deklice) in Matej Zagmajster (borbe mlajši kadeti do 40 kg).

Fotogalerija (Foto: Fight Club Shony):

Kljub odličnim nastopom so tokrat brez stopničk žal ostali Janis Vaš, Neja Boh, Liam Gošek in Žan Zajec, "vsekakor pa prav našim sončkom vsem iskreno čestitamo, vsem našim podpornikom pa se zahvaljujemo za podporo," so dodali.

S tekmovalnim ritmom nadaljujemo že v soboto, ko bomo nastopili na 1. državnem pokalnem tekmovanju v karateju, do konca meseca pa nas čakajo še nastopi na memorialnem boks turnirju v Zadru, mednarodnem taekwondo turnirju v Zaprešiču in 2. krogu slovenske boksarske lige.

Športni pozdrav,
Fight Club Shony

fight club shony

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja