Skip to main content
V Posavju 6.8° C Nedelja, 28. 2024
04.10.2022
21:50
Mitja Petan
Foto: ePosavje.com
Pred Mitjo Petanom, ki že več let slovi kot eden najuspešnejših slovenskih fitnes tekmovalcev, je zahtevna jesen, na katero se sicer uspešen osebni trener pripravlja že vse od meseca marca.

Mitja Petan oktobra na šestih tekmovanjih

BREŽICE Mitja Petan bo od 8. oktobra dalje nastopil na šestih tekmovanjih v kar petih evropskih državah, tekmovalni oktober bo začel z Jagodino Open v Srbiji. Poleg dodatne tekme v Beogradu bo v nadaljevanju meseca kot PRO tekmovalec nastopil tudi v Kopru, na kar dveh tekmah v sosednji Italiji, na zahtevnem seznamu pa sta tudi preizkušnji v Španiji ter na Madžarskem.

Želja? Nadgradnja pripravljenosti lanskega leta

Kot je za Brežičana značilno, si je tudi tokrat zadel precej zahtevne cilje, na poti k želeni formi pa mu je tokrat ob strani stal trener Branislav Krsmanović. Po lanskoletni uspešni vrnitvi na tekmovalni oder, ponovni zmagi na svetovnem prvenstvu ter pridobitvi PRO card, je tokratna želja in cilj nadgradnja forme lanskega leta ter vsaj še eni dodatni PRO card osvojitvi. Dodajmo še to, da bo Mitja Petan v oktobru nastopil na tekmovanjih štirih različnih fitnes in bodybuilding zvez ter se udeležil kar dveh svetovnih prvenstev, nastopil bo v kategoriji Men Physique.

brežice
f

Pridružite se nam

Poglejte tudi