Skip to main content
V Posavju 14.4° C Torek, 30. 2024
25.02.2024
18:47
Fight Club Shony
Na regionalnem pokalnem tekmovanju v Polzeli so prve borbene nastope zabeležili tudi najmlajši karateisti.

V soboto, 24.2.2024, so člani borilnega kluba Fight Club Shony nastopili na Regionalnem pokalnem tekmovanju v Polzeli, kjer so prve borbene nastope zabeležili tudi njihovi najmlajši karateisti.

Na tekmovanju sta se, z zmagami v svojih kategorijah, najbolje odrezala Maša Debelak (kadetinje nad 54kg) in Luka Dimčič (mlajši kadeti do 40kg), srebro so osvojili Nuša Vodopivec (malčice do 32kg), Alex Vinter (malčki do 30kg) in Žiga Dimčič (malčki nad 34kg), tretja mesta pa Luka Ban (malčki do 34kg), Žan Jan Boh (malčki nad 34kg), Mia Čačić (malčice nad 37kg in deklice nad 40kg), Luka Dimčič (dečki do 40kg), Žiga Dimčič (dečki do 40kg) in Zoja Šumlaj (malčice do 27kg). Peta mesta sta osvojili Lina Babič (malčice do 32kg) in Lara Molan (malčice do 37kg).

Vsi borci, ki so doživeli ognjeni krst, so se borili dobro in hrabro in bodo zagotovo z dodatnimi treningi v prihodnosti še lepo napredovali. Bolj kot same medalje, pa jih veseli timski duh otrok, športno navijanje za vsakega posameznika, veselje ob zmagah in spodbudne prijateljske besede ob porazih.

Prihodnji vikend jih čaka nastop na članskem DP v karateju, meseca marca pa še nastop taekwondoistov na Pantera Kupu in boksarjev na državnem prvenstvu ter na mednarodnem turnirju na Slovaškem.

Vir, foto: Fight Club Shony

 

karate
medalja
športno tekmovanje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja