Skip to main content
V Posavju 5.3° C Sobota, 27. 2024
28.02.2024
11:20
RK Krško
Kljub odsotnosti ključnih igralcev in izključitve Dosedle, je RK Krško na sobotni tekmi v Črnomlju zmagal s 27:39.

RK Krško zmagovito v Črnomlju kljub odsotnosti ključnih igralcev

Prvi polčas se je končal z vodstvom Krškega 13:20, kar je nakazovalo na dobro pripravljenost ekipe. Kljub izključitvi Dosedle v 24. minuti, se je ekipa RK Krško uspela osredotočiti na igro in nadaljevati z učinkovito strategijo.
 
Med igralci sta se tokrat najbolj izkazala Jure Švalj in Jaka Jakše, ki sta prispevala največ zadetkov (8 in 7), ne smemo pa pozabiti na izjemne obrambe vratarja Luke Zupančiča, ki je s svojimi intervencijami znatno prispeval k zmagi.

Kljub izstopajočim individualnim predstavam, je treba poudariti, da je bila zmaga rezultat skupnega truda in odličnega sodelovanja celotne ekipe. Vsak član ekipe je prispeval svoj delež, bodisi v obrambi ali napadu, kar je krčanom omogočilo, da so ohranili prevlado skozi celotno tekmo in na koncu slavil zmago z rezultatom 27:39.
 
V prihajajočem tednu bo Rokometni klub Krško gostil pomembno tekmo proti močni ekipi RK Grosuplje, ki bo potekala v soboto, 2. marca 2024 ob 19.00 uri v Dvorani Šolskega centra Krško. Ta tekma predstavlja novo priložnost za ekipo, da nadaljuje s svojim uspešnim nastopanjem in pokaže svoje sposobnosti pred domačim občinstvom.
 
Po koncu tekme vabimo vse navijače, da ostanete z nami in se pridružite prijetnemu druženju. Za dobro vzdušje in okusne obroke bo poskrbela ekipa bistroja Double "G".

Vabljeni!

Vir: Rokomenti klub Krško
 

šport
rokometni klub krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja