Skip to main content
V Posavju 21.2° C Četrtek, 2. 2024
06.07.2023
21:21
Ruedl, Đapo
Grafika: ePosavje.com
Mlada brežiška nogometaša sta pred nadaljevanjem nogometne sezone našla novi nogometni sredini.

Đapo v Domžalah

BREŽICE Brežičan Jan Đapo se je iz Murske Sobote preselil v Domžale. V novem klubu so 20-letnika že registrirali kot novega igralca, z Domžalčani je podpisal dveletno pogodbo. "Zelo sem vesel, da sem prišel v mlado ekipo, ki jo vodi odličen trener! Upam, da bom čim hitreje izkoristil ponujeno priložnost. Šlo je za hiter dogovor s klubom, saj so Domžale že večkrat dokazale, da so prava sredina za razvoj mladih igralcev. V 2. SNL sem v preteklih letih nabral dragocene izkušnje. Sicer gre za drugačno tekmovanje, a verjamem, da sem pripravljen na nov izziv. Čestitati moram ekipi za preboj v Evropo, kjer bom tudi sam poskušal pomagati po najboljši močeh. Vsak nogometaš si želi napredovati iz leta v leto in enako velja zame," je Đapo povedal ob prestopu v Domžale.

Ruedl v Kopru

Novo sredino je po Brežicah in Krškem v Kopru našel 19-letni krilni napadalec Andraž Ruedl, ki je s Koprčani sklenil triletno pogodbo. Le nekaj dni po svojem 15. rojstnem dnevu je nov klub našel tudi Žiga Čuber Potočnik, mladi vratar iz Nogometnega kluba Krško bo svojo nogometno pot nadaljeval v Celju.

V novih klubih tudi Sokler in Šturm 

In še dva poletna prestopa dveh starih znancev s krških zelenic. Ester Sokler iz Radomelj prestopil v tretjo ekipo lanske škotske prve lige Aberdeen FC. Klemen Šturm je pred pričetkom nove sezone iz izraelske Hapoel Hadere prestopil v Velež iz Mostarja (Bosna in Hercegovina).

nogomet
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi