Skip to main content
V Posavju 14.2° C Četrtek, 2. 2024
13.02.2023
22:14
Tomaž Brdik iz Krškega v Muro
Foto: nsmura.si
Krčan Tomaž Brdik se je z Gubca preselil na Fazanerijo, k Muri v Mursko Soboto. Športni direktor prekmurskega prvoligaša pravi, da gre za enega najbolj nadarjenih nogometašev letnika 2006.

Tomaž Brdik je novi član Mure

KRŠKO 16-letni Tomaž Brdik je nov član murskosoboške Mure. Nedavni član Nogometnega kluba Krško je tako še eden izmed otrok krškega nogometa, ki je naredil korak na višjo stopničko v svoji nogometni karieri in se pridružil Beriču, Šešku, Sikošku, Zalokaju in še komu, ki smo ga nehote izpustili, da bo svojo nogometno pot nadaljeval v stabilnem slovenskem  nogometnem prvoligašu. 

"Mura je klub, kjer bom lahko najbolje razvil svoje sposobnosti"

Kot je dobre volje in vesel povedal ob podpisu pogodbe, "prihajam v klub, ki ima odlične navijače in ki je znan po izjemno dobrem delu z mladimi nogometaši. Mislim, da je Mura klub, kjer bom lahko najbolje razvil svoje sposobnosti, kot so jih nekateri nogometaši pred menoj. Nogometaši, kot so Tomi Horvat, Tio Cipot so lahko s tem kar so dosegli velika motivacija tudi meni in ostalim, ki se bomo trudili iti po njihovi poti. Klubu želim vrniti zaupanje z dobrimi predstavami na igrišču in pomagati pri uresničevanju ciljev."

"Gre za enega najboljših nogometašev letnika 2006

Športni direktor Mure Denis Rajbar je dodal, da je bilo za 16-letnika veliko zanimanja. "Veseli me, da je na koncu izbral Muro in v nas prepoznal klub, kjer se bo lahko najboljše razvijal. Gre za enega najboljših nogometašev letnika 2006, ki ga želimo vzgojiti v nogometaša, ki bo v prihodnje resen kandidat za igranje v članski ekipi."

nogomet
nk krško
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi