Skip to main content
V Posavju 18.8° C Sobota, 27. 2024
06.09.2023
07:55
Seminar, Fight club Shony
Foto: Fight club Shony
Minuli vikend so v Fight Clubu Shony organizirali karate seminar na temo učenja in praktične uporabnosti nožne tehnike v karate borbi.

V Fight clubu Shony izvedli seminar nožne karate tehnike

Seminarja, ki je potekal pod vodstvom trenerja kluba, Saša Vaša, se je udeležilo 36 slovenskih tekmovalcev, članov državnih reprezentanc in njihovih trenerjev. "V čast si štejemo dejstvo, da so se na seminar prijavili tudi 4 trenerji državnih karate selekcij. Seminar je potekal v dveh dveurnih delavnicah v soboto in dveh v nedeljo," so sporočili iz kluba.

Na seminarju sodelovalo 36 tekmovalcev in trenerjev

Udeležencem so predstavili teme, kot so pravilno premikanje pred in po akciji, pravilna postavitev kolena pred brco in vaje fintiranja, priprava in izvršitev akcije z uporabo vizualnih, kontaktnih in kombiniranih fint, pravilno reagiranje na spremembe v distancah, pravilno reagiranje na nasprotnikove premike ter menjava ofenzivne in defenzivne vloge v borbi ter pravilen izbor akcij.

Seminar brazilskega jiujitsa

"Ob zaključku seminarja je med vadečimi vladalo navdušenje in splošno zadovoljstvo nad sistematičnim pristopom in strokovno izvedbo delavnic, prav vsi trenerji pa so izrazili željo po nadaljnjem sodelovanju. Vsem udeležencem se zahvaljujemo za zaupanje in udeležbo, hkrati pa vas obveščamo, da bomo že 16. septembra v našem Olimpijskem borilnem centru organizirali seminar brazilskega JiuJitsa, ki ga bo vodil Carlos Merchan iz Kolumbije," še dodajajo.

fight club shony
brežice
borilni športi

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja