Skip to main content
V Posavju 5.6° C Nedelja, 28. 2024
20.10.2023
08:17
AMD Krško, liga
Foto: AMD Krško
Na vrsti je zadnja dirka letošnje speedway sezone, že tradicionalni 4. Pokal AMD Krško in 2. Memorial Matije Duha na Stadionu Matije Gubca v Krškem.

Zadnja speedway dirka letošnje sezone

Na vrsti je zadnja dirka letošnje speedway sezone, že tradicionalni 4. Pokal AMD Krško in 2. Memorial Matije Duha na Stadionu Matije Gubca v Krškem, ki bo v soboto, 21. oktobra 2023, ob 16. uri, s treningom ob 14. uri.

Obeta se obračun atraktivnih evropskih voznikov pred vedno odlično krško publiko! Podprite Nicka Škorjo, Svena Cerjaka in vse ostale krške voznike, ki so z letošnjimi dosežki razvajali in navduševali. Končna zmaga ekipe AMD Krško v 1. češki ligi, uspehi Svena Cerjaka v svetovni in evropski konkurenci ter zgodovinski prvi naslov državnega prvaka, uspešni nastopi slovenske reprezentance v 500 in 250-kubičnem razredu ter še mnogi ostali uspehi so zares dobra popotnica pred sobotno preizkušnjo.

Vabljeni na Stadion Matije Gubca v Krškem

Več podrobnosti o dirki pa tukaj. Vstopnice lahko po predprodajni ceni kupite preko Eventima ter fizično na vseh prodajnih mestih Petrola Slovenije. Vstopnice lahko na dan dirke kupite tudi na blagajnah AMD Krško.

Vir: AMD Krško

krško
speedway

Pridružite se nam

Poglejte tudi