Skip to main content
V Posavju 19.8° C Ponedeljek, 29. 2024
21.07.2023
20:55
Z državnim prvenstvom zaključili sezono
Foto: Plavalni klub Celulozar Krško
Najmlajši člani Plavalnega kluba Celulozar Krško so z državnim prvenstvom v Ljubljani uspešno zaključili letošnjo plavalno sezono. Starejši na svoja državna prvenstva še čakajo.

Ana Menoni dvakrat bronasta

V soboto in nedeljo je v Ljubljani potekalo Moštveno in posamično prvenstvo za mlajše dečke in deklice, kjer je klubske barve Plavalnega kluba Celulozar zastopalo sedem plavalcev. Najuspešnejša predstavnica krškega kluba je bila mlajša deklica Ana Menoni, ki je bila dvakrat bronasta v disciplinah 200m hrbtno in 100m prosto, trikrat pa je bila na nehvaležnem četrtem mestu v disciplinah 50m hrbtno, 200m prosto in 400m prosto.

Račič tretji na 100m prosto

Z diplomo v mlajšem letniku se lahko pohvali tudi Jakob Račič, ki je bil tretji na 100m prosto. Med deseterico v mlajšem letniku se je uvrstil še s petim mestom na 50m prosto in 200m prsno, šesti na 100m prsno, sedmi na 200m prosto in osmi na 50m prsno. Za odplavane rezultate in osebne rekorde si pohvale zaslužijo tudi Tristan Bunetić, Matic Kožar, Mihael Marolt, Krištof Račič in Tilen Robek. Za konec sezone so plavalcem podelili tudi priznanja za dosežke v razvojnem pokalu, ki je potekalo v letošnji sezoni.

Menoni šesta med mlajšimi deklica, Račič drugi med cicibani

Ana Menoni je bila v skupnem seštevku mlajših deklic šesta, Jakob Račič pa med cicibani drugi. "To je bila letošnje zadnje tekmovanje za najmlajše plavalce, ki se tako odpravljajo na zaslužene počitnice," so sporočili iz Plavalnega kluba Celulozar Krško.

Fotogalerija (Foto: Plavalni klub Celulozar Krško):

plavalni klub celulozar krško
krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Poglejte tudi