Skip to main content
Torek, 28. november 2023
06.11.2023
11:40
Foto: ePosavjeTV
Vabimo vas k ogledu nove oddaje na ePosavjeTV, ki bo razširila obzorja lokalnega okoliša in prinesla svež pogled na upravljanje Mestne občine Krško.

Minute z županom

Na ePosavjeTV prihaja nova oddaja, ki bo razširila obzorja lokalnega okoliša in prinesla svež pogled na upravljanje Mestne občine Krško. "Minute z županom", pod taktirko izkušene voditeljice Klavdije Kerin, obljublja neposreden pogled v delo in odločitve, ki oblikujejo našo skupnost.

Vsak prvi torek v mesecu bomo v produkciji ePosavjeTV gostili Janeza Kerina, župana Mestne občine Krško. Voditeljica Klavdija Kerin bo izpraševala župana o aktualnih zadevah, prihajajočih projektih in izzivih, s katerimi se srečuje naše območje.

V debato in razpravo pa se lahko vključite tudi vi, občani in občanke! Imate vprašanje za župana? Radovedni, kako se bo občina spopadla z novimi regulativami? Zanima vas prihodnost lokalne infrastrukture? Pošljite svoje vprašanje na povejzupanu@eposavje.com in župan vam bo v prihodnji oddaji z veseljem pojasnil svoja stališča, podal predloge in odgovoril na vaša vprašanja.

Vsak prvi torek v mesecu

Ostanite informirani in angažirani. "Minute z županom" bodo na televiziji ePosavjeTV na sporedu vsak prvi torek v mesecu, takoj po oddaji "Posavski tednik", ki je na sporedu ob 20. uri.

eposavje tv
mestna občina Krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja