Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
21.01.2024
09:14
Foto: ePosavje MEDIA, d. o. o.
Vabljeni k ogledu druge epizode brežiškega podcasta "Pominano se", ki gapripravljamo v naši produkciji v sodelovanju z Občino Brežice. Tokrat je voditeljica Anja Urek gostila kar dva gosta.

"Pominamo se": Dvojčka Nik in Mark Istenič

V Peninah Istenič so v petek, 29. septembra 2023, praznovali 55. obletnico družinskega podjetja in predstavili tretjo generacijo podjetja v podobi dvojčkov Marka in Nika Isteniča. Novi generaciji, Marku, inženirju agronomije, in Niku, ki zaključuje magisterij iz ekonomije, je predana odgovornost vodenja podjetja.

ePosavjeTV vas pričakuje v dužbi pred malimi ekrani, ob premieri novega podkasta "Pominamo se", ki prinaša zanimive zgodbe in navdihujoče pogovore s predstavniki, ki zaznamujejo lokalno skupnost. V drugi epizodi bosta gosta brata dvojčka Istenič, mlada podjetnika, ki bosta razkrila kako sta se lotila vodenja podjetja in kako jima je pri tem pomagalo šolanje v smeri agronomije in podjetništva.

Predstavljamo nekaj foto utrinkov s snemanja:

Podcast, ki gosti lokalne talente

V brežiškem podcastu "Pominamo se" bo pod vodstvom izkušene voditeljice Anje Urek moč vstopiti v svet domačih ustvarjalcev, lokalnih umetnikov, športnikov in inovatorjev, ki s svojim delom prispevajo k bogatenju kulturne pokrajine Posavja. Ta epizoda je zgolj začetek potovanja, ki obljublja še več zanimivih gostov in zgodb.

Ne zamudite

Nova epizoda podcasta "Pominamo se" bo na televiziji ePosavjeTV v sredo, 24. januarja 2024, ob 20. uri.

Spremljajte nas še naprej, saj bomo kmalu predstavili tudi video napovednik podcasta in nove podrobnosti pogovora.

Vabljeni k ogledu.

"Pominamo se"
podcast
brežice
eposavje tv

Pridružite se nam

Zadnje novice