Skip to main content
Sobota, 23. september 2023
06.06.2023
11:37
Nov obraz oddaje Posavski tednik
Foto: ePosavje.com
V 568. oddaji Posavski tednik vas bo danes ob 20. uri pozdravil nov obraz.

Nov obraz oddaje Posavski tednik

Ob 20. uri na ePosavje TV

Ob 20. uri vas bo s televizijskega programa ePosavje TV v 568. oddaji Posavski tednik pozdravila Klavdija Kerin. "Za menoj je več let ustvarjanja v medijskem prostoru. Povezovala sem številne prireditve v Posavju in širše, si svojo kilometrino in znanje nabirala na različnih radijskih postajah ter več let vodila TV oddaje - bodisi glasbenega oz.družabnega formata kot tudi v obliki novic," nam je povedala Klavdija Kerin.

Klavdija sporoča: "Veselim se novih izzivov in druženja z vami"

Po rojstvu sina se je posvetila materinski vlogi in se odmaknila izpod odrskih luči, a želja in ljubezen do tovrstnega ustvarjanja je vsa ta leta ostala. "Čas je, da nadaljujem tam, kjer sem pred leti končala. Da ponovno vzpostavim stik z gledalci. Tokrat ostajam v domačem okolju, kar me najbolj veseli. V Posavju! In zato je ePosavje prava izbira. Veselim se novih izzivov in druženja z vami," je še dodala.

Posavski tednik 566

Vernesa, hvala!

Po 9 letih in 13 dneh se s televizijskih zaslonov poslavlja dolgoletna urednica in voditeljica oddaje Posavski tednik Vernesa Sadulai. V tem času je na Ansat TV in kasneje ePosavje TV uredila in vodila več kot 450 oddaj Posavski tednik ter sodelovala pri številnih uspešnih projektih, ki so nastali na edini posavski televiziji ePosavje TV in na spletnem mestu ePosavje.com. 

posavski tednik
eposavje tv
eposavje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja