Skip to main content
Petek, 22. september 2023
29.12.2022
20:01
10 let ePosavje TV
Foto: Boštjan Colarič
Letošnje leto je tudi v naši sredini prineslo nekaj pomembnih dogodkov in če izpostavimo samo dva, potem je to 10. obletnica posavske televizije ePosavje in pet soočenj kandidatov v živo. Leto 2022:

ePosavje.com in ePosavje TV v letu 2022

Televizija

V letošnjem letu je edina posavska televizija ePosavje TV praznovala 10. rojstni dan. In obeležili smo ga, kot se za takšne jubileje spodobi - v polni dvorani Kulturnega doma z veselo trojico, Sašom Hribarjem, Tilnom Artačem in Juretom Mastnakom. Naš TV program lahko spremljate pri vseh telekomunikacijskih operaterjih v našem okolju, vidni smo v omrežjih Telemach, Telekom, A1, T2 in pri ponudniku Omrežje d.o.o.

Več kot 500 oddaj Posavski tednik

V letošnjem letu smo pripravili 51 oddaj Posavski tednik, v katerih beležimo življenje in utrip Posavja. Če smo 4. januarja leto 2022 začeli s 494. oddajo Posavski tednik, smo že nekaj tednov pozneje 15. februarja praznovali še en jubilej, na sporedu je bila namreč 500. oddaja Posavski tednik. Leto 2022 smo v torek ob 20. uri, ko je na sporedu premierna vsakotedenska oddaja, zaključili s pogovorom z brežiškim županom Ivanom Molanom 27. decembra.

Predvolilna soočenja v živo

V volilnem novembru smo naredili korak naprej v produkciji videovsebin, saj smo kot ena redkih slovenskih lokalnih televizij v živo pripravili pet soočenj posavskih kandidatov za župana. Pred prvim krogom volitev smo iz vsake od treh občin soočili kandidate za župana občine Sevnica, Krško in Brežice, nato pa smo dva tedna pozneje v našem studiu na zadnje predstavitve povabili še kandidate za župana v krški in brežiški občini. 

Več lokalnega programa

Z novembrom smo programsko shemo dopolnili z več lokalnimi vsebinami, že uveljavljeni glasbeni oddaji Meh za smeh smo tako v sodelovanju z lokalnimi ustvarjalci v večernem času televizijskega programa dodali predavanja iz Knjižnice Brežice, v nedeljo lahko spremljate dodatne izobraževalne vsebine in oddajo Radeški utrinki.

Splet

Na spletnem mestu ePosavje.com smo prav tako zabeležili nekaj zgodovinskih mejnikov. V primerjavi z lanskim letom smo med 1. in 28. januarjem na naši spletni strani letos zabeležili več obiskovalk in obiskovalcev, v enajstih dneh smo presegli dnevno več kot 15.000 unikatnih uporabnikov, v dveh povolilnih ponedeljkih pa smo presegli številko 20.000 uporabnikov. In ne samo to, v povolilnem ponedeljku 5. decembra smo s 30.738 unikatnimi uporabniki presegli dosedanji rekorden obisk.

Kaj ste gledali največ?

V objavi smo že razkrili 10 najbolj branih novic na ePosavje.com v letu 2022, katere kategorije pa so bile v primerjavi z lanskim letom letos bolj obiskane? Letos ste več zanimanja pokazali za vsebine iz kategorij Gospodarstvo in Ostale novice, skoraj 20 % rast v primerjavi z lanskim letom beleži obisk v kategoriji Šport, več obiska pa smo zabeležili tudi na podstrani Malice v Posavju

Youtube kanal s skoraj 1600 sledilci

Na našem Youtube kanalu ePosavje TV v teh dneh pričakujemo jubilejnega 1600. sledilca, med bolj ogledanimi posnetki pa je bil prihod novoporočenega slovenskega rokometnega reprezentanta na Tri lučke, obiskali smo slaščičarno Jagodo v starem mestnem jedru Krškega, v začetku januarja smo na posavskih tirih pozdravili nov vlak Slovenskih železnic. 

eposavje tv
eposavje
pregled leta

Pridružite se nam

Poglejte tudi