Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
24.01.2024
07:00
Foto: ePosavjeTV
Vabljeni k ogledu druge epizode brežiškega podcasta "Pominano se", ki ga pripravljamo v naši produkciji v sodelovanju z Občino Brežice. Tokrat je voditeljica Anja Urek gostila kar dva gosta.

Epizoda 2 - "Pominamo se": Dvojčka Nik in Mark Istenič

ePosavjeTV vas pred malimi ekrani pričakuje nocoj, ob premieri novega podkasta "Pominamo se", ki prinaša zanimive zgodbe in navdihujoče pogovore s predstavniki, ki zaznamujejo lokalno skupnost.

V drugi epizodi bo voditeljica Anja Urek gostila brata dvojčka. Mark in Nik Istenič, mlada podjetnika, bosta razkrila kako sta se lotila vodenja podjetja in kako jima je pri tem pomagalo šolanje v smeri agronomije in podjetništva. Dotaknili pa se bodo tudi kulture pitja in agronomije.

Podcast, ki gosti lokalne talente

V brežiškem podcastu "Pominamo se" bo pod vodstvom izkušene voditeljice Anje Urek moč vstopiti v svet domačih ustvarjalcev, lokalnih umetnikov, športnikov in inovatorjev, ki s svojim delom prispevajo k bogatenju kulturne pokrajine Posavja. Ta epizoda je zgolj začetek potovanja, ki obljublja še več zanimivih gostov in zgodb.

Ne zamudite

Nova epizoda podcasta "Pominamo se" bo na televiziji ePosavjeTV v sredo, 24. januarja 2024, ob 20. uri.

Kratek video napovednik nove epizode je bil predstavljen že včeraj, v naši tedenski oddaji Posavski tednik, ki si jo lahko ogledate tukaj.

Za vse neučakane, pa bo nova epizoda dostopna že danes in sicer od 10. ure dalje na uradnem YouTube kanalu "Pominamo se".

Vabljeni k ogledu.

"Pominamo se"
podcast
video

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice