Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
21.10.2022
19:08
HPG dan odprtih vrat
Dan odprtih vrat HPG Brežice
V podjetju HPG Brežice d.o.o. se od leta 1990 ponašajo s pestrim naborom različnih dejavnosti – hortikulturo, gradnjo, kmetijstvom in drevesnico.

V petek in soboto, 21. in 22. oktobra

V drevesnici HPG Brežice v petek in soboto, 25. in 26. oktobra, med 8. in 17. uro pripravljajo dneve odprtih vrat. Ob tem vam bodo svetovali pri urejanju vaših vrtov in parkov, z rastlinami iz lastne proizvodnje pa vam lahko pomagajo tudi pri hortikulturni ureditvi okolice vašega doma.

Sadike okrasnega drevja, grmovnice, trajnice, sadike sadnega drevja, zelenjave in dišavnice

V več kot 2000 kvadratnih metrov veliki drevesnici na sedežu podjetja v Gornjem Lenartu 28a v Brežicah ponujajo široko paleto okrasnih grmovnic in dreves, ponujajo pa tudi sadike sadnega drevja, jagodičevja, sadike zelenjave in dišavnic. Med najzanimivejšimi so oblikovane rastline, kot so ciprese, bori, macesni, cedre in lovorikovci. Poleg rastlin v drevesnici ponujajo tudi gnojila, substrate, travna semena (po naročilu), dekorativno drevesno lubje in druge izdelke za urejanje domačega vrta kot so pvc robniki, klini, proti plevelna tkanina, ….

Dan odprtih vrat, HPG Brežice

HPG Brežice

V letih delovanja in zagotavljanja storitev hortikulture so si ustvarili sloves zaupanja vrednega in kakovostnega izvajalca, saj so zadolženi za letno vzdrževanje urejenih površin v Nuklearni elektrarni Krško, urejajo tudi mestne površine v Krškem in Brežicah ter številne manjše površine v Posavju.

Kontakt:

HORTIKULTURA plantaže in gradnje Brežice d.o.o.

Gornji Lenart 28a
8250 Brežice
Slovenija

07 4961 281
info@hpg-brezice.si

Uredijo vam tudi vrt in zelenico

V podjetju HPG Brežice ob izvedbi ureditev upoštevajo določila krajinskega ali vrtnega načrta, idejno zasnovo lahko pripravi njihov krajinski arhitekt. V okviru hortikulturne dejavnosti vam lahko ponudijo rešitve od A do Ž. Od začetne priprave površin do postopkov zatravitve in zasaditve okrasnih sadik ter nadaljnjega vzdrževanja, svojo ponudbo dopolnjujejo tudi s segmentom izvajanja gradbenih storitev, tako da lahko strankam pod eno streho zagotovijo tudi kakovostna gradbena dela v vrtovih in zasebnih dvoriščih.

 

hpg
brežice
napovednik
oglasna novica

Pridružite se nam