Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
03.06.2021
09:42
GEN energija, nova finančna direktorica
Foto: arhiv ePosavje
Nadzorniki GEN energije so na torkovi seji nadzorni sveta imenovali novo finančno finančno direktorico, ki se bo v poslovodstvu družbe pridružila generalnemu direktorju in poslovnemu direktorju.

Nadzorniki GEN energije imenovali novo finančno direktorico

KRŠKO Nadzorniki GEN energije so na torkovi seji imenovali novo članico poslovodstva družbe. S 1. julijem bo štiriletni mandat finančne direktorice začela mag. Gordana Radanovič, dosedanja direktorica Občinske uprave Občine Brežice. V poslovodstvu družbe poleg Radanovičeve ostajata generalni direktor Martin Novšak in poslovni direktor Danijel Levičar.

Gordana Radanovič

Verjamejo v ambiciozno zastavljene strateške cilje

"V Skupini GEN smo v preteklem letu dosegli izjemne poslovne rezultate in verjamemo, da bo razširjeno, po novem tričlansko poslovodstvo tudi v prihodnje uspešno uresničevalo ambiciozno zastavljene strateške načrte," pravijo v GEN energiji. Kot dodajajo, "s temi načrti v skupini dolgoročno zagotavljamo zanesljivo in konkurenčno oskrbo slovenskih porabnikov z nizkoogljično električno energijo in se obenem odločno uvrščamo med najuspešnejše poslovne skupine v Sloveniji in širši mednarodni regiji."

(eP)

gen energija
krško
energetika

Pridružite se nam

Zadnje novice