Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
11.01.2023
09:16
Klub poslovne odličnosti
Foto: Klemen Bec, Billboard agency
V petek, 6. januarja 2023, so nas v lokalu Yogurtlandia v Brežicah, gostili na prvem dogodku kluba v letošnjem letu, tokrat smo imeli t.i. Kreativni kofetek, že drugi zapovrstjo.

Klub poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine v Posavju

V Klubu poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine smo za člane organizirali predavanje z naslovom: "Naj tvoje življenje postane en sam čaroben trenutek, ki se nikoli ne konča”, ki ga je vodila Daniela Srpčič iz Društva za kreativno ustvarjanje Živa spirala.

Ker živimo v časih, ko je zelo pomembno, da vsakdo doseže zavedanje samega sebe, smo v okviru predavanja govorili o celostni podobi človeka. Spoznali smo relacijo med mislimi, čustvi in telesom ter razložili zakaj je pomembno kakšne misli imamo in kako so le te povezane z našimi čustvi in telesom, ter kako zavedanje sebe, vpliva na partnerski, prijateljski, družinski in poslovni odnos ter kariero.

Dogodek je bil odlična uvertura v leto, ki je pred nami, saj smo za člane kluba pripravili res pester in zanimiv program prireditev. Dobrodošli naši novi člani iz Posavja!

Donator dogodka: Yogurtlandija Brežice

Zapisala: Monika Žokalj
Fotografije: Klemen Bec, Billboard agency

Fotogalerija (Foto: Klemen Bec, Billboard agency)

fotogalerija
brežice
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi