Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
17.08.2023
21:35
Kostakovi gradbinci
Foto: Kostak, d. d.
Ekipa gradbincev iz Sektorja gradenj v družbi Kostak, d. d., je v minulih dneh odpravljala posledice poplav na območju Ljubnega ob Savinji. Med drugim so mladi družini omogočili pot do doma.

Ekipa gradbincev na območju Ljubnega ob Savinji

Kot so sporočili iz družbe Kostak, d. d., je ekipa gradbincev "kljub operativnemu pomanjkanju delovne sile na naših gradbiščih tri dni zapored odpravljala posledice poplav na območju Ljubnega ob Savinji. Izvajali so zemeljska dela za ponovno vzpostavitev vodovodnega omrežja, nalagali in odvažali naplavine iz območja skakalnega centra Ljubno in območja vzdolž Savinje ter omogčili ponoven dostop do več kmetij in objektov. Po treh dneh pa jim je uspelo vzpostaviti tudi prevoznost do stanovanjskega objekta mlade družine."

Nekateri so sodelovali vse tri dni

"Pri odpravljanju posledic poplav v občini Ljubno ob Savinji je sodelovala ekipa desetih zaposlenih iz Sektorja gradenj, nekateri vse tri dni. Delo je bilo opravljeno prostovoljno, družba Kostak pa je »sposodila« mehanizacijo," so še zapisali. Na akciji so sodelovali Aleš Grmšek, Mitja Urbanč, Abdulah Ćasurović, Liman Morina, Jasmin Dedić, Franc Žibert, Esad Ahmić, Zvonko Mladenović, Vladimir Miletić, Mitja Urbanč in Gorazd Švelc.

Fotogalerija (Foto: Kostak, d. d.):

krško
kostak krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja