Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
08.11.2023
12:45
Foto: ePosavje.com
GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško je na svoji 3. seji upravnega odbora dobila novo vodstvo in sicer je dosedanjega predsednika Danijela Levičarja na funkciji zamenjal Gorazd Pfeifer.

GZS Posavska gospodarska zbornica izvolila novo vodstvo

GZS Posavska gospodarska zbornica, Krško je na svoji 3. seji upravnega odbora dobila novo vodstvo in sicer je dosedanjega predsednika Danijela Levičarja na funkciji zamenjal novo izvoljeni predsednik Gorazd Pfeifer.

Upravni odbor je sestavljen iz 18 voljenih predstavnikov, članov GZS Posavske gospodarske zbornice, Krško in imenovanega direktorja zbornice. Od danes ima v svoji sestavi tudi tri nadomestne člane, predstavnike članov HESS, d. o. o., GEN energije, d. o. o. in NEK, d. o. o.

Vezano na imenovanje nadomestnih članov v upravni odbor za mandatno obdobje 2023 - 2027, so članice in člani upravnega odbora za novega predsednika izvolili Gorazda Pfeiferja, predsednika uprave NEK, d. o. o.

Alenka Pirc imenovana v Skupščino GZS

V Skupščino GZS, kjer predstavniki zastopajo interese posavskega gospodarstva, pa je bila novo imenovana Alenka Pirc, NEK, d. o. o.

gzs oz posavje krško

Pridružite se nam

Novice iz Posavja