Skip to main content
V Posavju 8.2° C Ponedeljek, 22. 2024
07.03.2023
19:47
Poslovna odličnost tudi v Posavju
Foto: Klemen Bec
V Klub poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine so sprejeli tudi Posavje. Na dogodku v Krškem so podelili priznanji dvema članicama iz Posavja.

Poslovna odličnost tudi v Posavju

KRŠKO Uspelo nam je. Nov mejnik in nov korak v naši več kot dvajset letni zgodovini. Med so se skozi leta spletala tesna in pristna prijateljstva. Klub je povezal člane Dolenjske in Bele krajine, želja ob ustanovitvi pa je bila, da povabimo medse tudi Posavje. Rasli smo od Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev do Kluba poslovne odličnosti in naposled so se nam na 24. skupščini kluba, ki je bila 3. marca v Krškem, pridružili tudi člani tretje pokrajine.

Člane povezuje želja po nadgrajevanju znanja na poslovnem področju, po druženju in povezovanju. Tokratno skupščino smo si pričarali nekoliko drugače. Po uradnem delu, ki je potekal v dvorani Mestne občine Krško, kjer smo potrdili vsa poročila naših organov, sprejeli predlagani načrt dela za letošnje leto in potrdili nov statut z novim imenom: Klub poslovne odličnosti Dolenjske, Bele krajine in Posavja, smo slavnostni del s podelitvijo priznaj najbolj zasluženim članom, nadaljevali v Dvorani v parku. Prejemnici priznanja za leto 2022 sta novi, izjemno sposobni in vestni članici, Monika Žokalj in Metka Resnik. Zahvalo donatorju, ki nas finančno podpira že vrsto let, smo namenili podjetju MEDIC SISTEMI d.o.o.

S svojim nagovorom sta nas pozdravili Maja Fink, predsednica kluba in gostja Suzi Asfour. Dobrodošlico nam je izrekel tudi tamkajšnji župan Janez Kerin, ki je v svojem govoru poudaril, da se veseli naših dogodkov tudi v prihodnje.

Fotogalerija (Foto: Klemen Bec):

Na sproščenem mini bazarju, ki je sledil slavnostni podelitvi so svoje dejavnosti predstavili Monika Žokalj, Yogurtlandia Brežice, Lilijana Vučković, nakit in sovice, Tina Andolšek Baznik, profesionalno ličenje in nakit ELiT, Anja Jarc Petrovič, Ghee kozmetika, Nataša Požeg Dular, Šepet narave, zelišča, Vesna Draginc avtorica otroške knjige Palček migetalček, Sara Zupančič avtorica Jutranjika, Daniela Srpčić, nakit in karmični zapisi, Enisa Brizani, magnezijeva krema Magea in Magea shot.

Klara in Lovro sta nas z glasbo zazibala v nežnih ritmih, večer pa smo zaključili ob kulinariki Pekarne Kruhek iz Krškega, s pijačo Hiše Frankinje Kerin iz Straže pri Krškem, za aranžmaje so poskrbeli v Cvetličarni Kerin Krško, utrinke je v objektiv ujel naš član Klemen Bec. Srčna hvala vsem prisotnim in vsem donatorjem, predvsem generalnemu sponzorju dogodka BRINOX d.o.o.

Do poslovne odličnosti z začrtanim sloganom: »Tvoj nasmeh je tvoj logo. Tvoja osebnost je tvoja vizitka. Tvoj vpliv na soljudi je tvoja blagovna znamka.« (Nina Krajnc, nova članica iz Posavja.)

Pridružite se nam in gradite poslovno odličnost prihodnosti!

Odnosi z javnostmi kluba

krško
fotogalerija

Pridružite se nam