Skip to main content
Ponedeljek, 4. december 2023
23.04.2019
16:41
Foto: Avtoline Krško
V četrtek, 18. aprila 2019, je podjetje Avtoline iz Krškega v Šentjerneju odprlo že peto samopostrežno avtopralnico.

Samopostrežna avtopralnica v Šentjerneju

Vozniki iz Šentjerneja in okolice so z veseljem pozdravili novo pridobitev, ki ponuja najbolj enostavno pranje avtomobilov. Župan občine Šentjernej ter podjetniki iz industrijske cone so podjetju izrekli toplo dobrodošlico in zaželeli uspešno poslovanje.

Samopostrežna avtopralnica v Šentjerneju Samopostrežna avtopralnica v Šentjerneju je že peta samopostrežna Avtopralnica Avtoline - za Krškim, Brežicami, Sevnico in Novim mestom. Nahaja se v Industrijski coni na Levičnikovi cesti. Objekt z dostopno cesto je bil zgrajen v dveh mesecih in je v obliki nadstrešnice s 5 pralnimi mesti. Vozniki tako svoj avto operejo hitro, brez čakalnih vrst, v zaščitenih pralnih mestih pa je pranje mogoče v vseh vremenskih razmerah.#

Samopostrežna avtopralnica ponuja celovito ponudbo storitev za pranje, čiščenje in nego vozil. Nov način pranja avtomobilov voznikom prinaša veliko prednosti, saj želimo ljudje v današnjem tempu življenja poenostaviti svoja dnevna opravila. Samopostrežno pranje je preprosto in hitro, na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu, poleg tega pa avtomobilom nudi vrhunsko nego.

Najsodobnejša tehnologija pranja zagotavlja vrhunsko kakovost pranja avtomobilov, predstavlja pa tudi pomembno pridobitev za Šentjernej. Dopolnjuje ponudbo kraja in občine s sodobno storitvijo, kot jo že dobro poznajo v vseh večjih evropskih mestih.

Slavko Hotko, direktor Avtoline

Pranje avtomobilov v samopostrežni avtopralnici je odlična rešitev za vse, ki živijo v stanovanjskih blokih ali imajo premajhno dvorišče kot tudi za tiste, ki ne marajo zamudnega pranja na domačem dvorišču. Je dobrodošla pridobitev za prebivalce Šentjerneja in okolice kot tudi za vse, ki dnevno prihajajo vanj. Posebno prednost prinaša obrtnikom in podjetjem z voznim parkom, ki pri svojem delu na prvo mesto postavljajo učinkovitost. Pranje službenih vozil v samopostrežni avtopralnici poenostavlja delovne procese, podjetjem pa prinaša velike prihranke. Radko Luzar, župan občine Šentjernej, se je v imenu občine in podjetnikov iz industrijske cone zahvalil za dobro sodelovanje vse od začetka priprave projekta do zaključka gradnje. V znak dobrodošlice je podjetju izročil umetniško sliko petelina, ki je simbol Šentjerneja in predstavlja varnost pred ognjem pa tudi strmenje navzgor, k razvoju in uspešnemu doseganju ciljev.

Prav ponosen sem, da imamo v Šentjerneju novo pridobitev, sodobno samopostrežno avtopralnico. Objekt je bil postavljen v rekordnem času in prinaša prednosti našim občanom, hkrati pa je spodbuda za nadaljnji razvoj podjetništva v Šentjerneju. Želim vam uspešno poslovanje in sem prepričan, da bomo tudi v prihodnje dobro sodelovali.

Radko Luzar, župan občine Šentjernej

Na dan otvoritve je bilo za vse obiskovalce na voljo brezplačno pranje in svetovanje pri prvi uporabi. Šentjernejčani so navdušeni sprejeli novo pridobitev in ugotavljali, da je pranje avtomobila od zdaj dalje zares bolj enostavno. Svetovalci vsem obiskovalcem samopostrežne avtopralnice pomagajo pri prvem pranju še vse do nedelje, 28. aprila 2019.

Avtoline Krško

krško
fotogalerija

Pridružite se nam

Novice iz Posavja