Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
29.05.2023
10:33
Avtocesta Zaloke
Foto: arhiv ePosavje
21-letni Sevničan kolesaril po avtocesti, v Cerkljah ob Krki 67-letnik zaradi neupoštevanja pravila srečanja trčila v 60-letnega kolesarja.

Kolesarska kronika

21-letni Sevničan kolesaril po avtocesti

V petek nekaj po 18. uri so na Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Novo emsto prejeli več klicev voznikov o moškem, ki naj bi kolesaril po avtocesti iz smeri počivališča Starine proti Novem mestu. Policisti so se takoj odzvali, 21-letnega kršitelja izsledili in ga varno pospremili do izvoza z avtoceste. Med postopkom so ugotovili, da gre za 21-letnika iz Sevnice. Policisti so mu zaradi kršitve cestno prometnih predpisov so mu izdali plačilni nalog.

67-letnik v avtu trčil v 60-letnika na kolesu

Brežiški policisti so bili v soboto okoli 9.30 ure obveščeni o prometni nesreči z udeležbo kolesarja in voznika osebnega avtomobila v Cerkljah ob Krki. Po opravljenem ogledu in zbranih obvestilih so ugotovili, da je 67-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neupoštevanja pravila srečanja v križišču trčil v 60-letnega kolesarja, ki je padel in se lažje poškodoval. Povzročitelju nesreče so policisti zaradi kršitve izdali plačilni nalog.

brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja