Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
09.03.2023
13:45
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so imeli v torek in sredo opravka z dvema pijanima občankama. V Krškem je 35-letnica povzročila nesrečo, na Senovem je 34-letnica kričala in razbijala.

Torek in sreda v občini Krško

Nesreča v Krškem

V torek nekaj po 20. uri so bili krški policisti obveščeni o prometni nesreči v Krškem. Po opravljenem ogledu so ugotovili, da je 35-letna voznica zaradi neprimerne varnostne razdalje trčila v avtomobil 47-letnega voznika, ki se je v nesreči lažje poškodoval.

35-letnica pod vplivom alkohola

Policisti so še ugotovili, da je povzročiteljica vozila pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka je imela 0,68 miligramov alkohola. Policisti so ji odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in nadaljujejo z ugotavljanjem okoliščin kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu.

Razbijala in kričala, plačala bo

V sredo okoli 15.30 so policiste Policijske postaje Krško obvestili o kršitvi na območju Senovega, kjer naj bi ženska z vpitjem, razbijanjem in kričanjem motila stanovalce. 34-letna kršiteljica, ki je bila pod vplivom alkohola, se tudi po prihodu policistov ni pomirila in je nadaljevala s kršitvijo, zato so ji odvzeli prostost in jo pridržali. Policisti so ji zaradi kršitev izdali plačilni nalog.

krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja