Skip to main content
V Posavju N/A° C Četrtek, 18. april 2024
13.02.2023
18:13
Grafika: ePosavje
V Krškem je v nedeljo 52-letnik grozil otrokom na igrišču in ko so prišli policisti, je želel z njimi še fizično obračunati. Policisti so mu zasegli škatlico z rastlinskimi delci.

52-letnik "težil" mladincem

Kršil javni red in mir

Krški policisti so v nedeljo popoldan pridržali 52-letnika iz Krškega, ki je pijan kršil javni red in mir in klub opozorilom s kršitvijo ni prenehal. "Kot se je izkazalo, naj bi se 52-letnik, vidno opit, po mestu sprehajal z nožem, grozil mladim na igrišču, da tam nimajo kaj početi," pravijo policisti v sporočilu.

Ni šlo drugače, pa so ga vklenili in odpeljali na policijsko postajo

In ko so prišli policisti, je kričal še nanje in želel obračunati s prijavitelji. Ker ni šlo drugače, so ga policisti vklenili in odpeljali v pridržanje v prostore policijske postaje. Med postopkom so mu policisti zasegli tudi škatlico s zeleno rjavimi rastlinskimi delci.

62-letnik ostal brez avtomobila in dobil "plačilko"

V nedeljo dopoldne so avtomobil zasegli 62-letnemu vozniku v Kostanjevici na Krki. Pri kontroli prometa so namreč ugotovili, da voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Za popotnico so mu policisti napisali še plačilni nalog, ker je vozil pod vplivom alkohola.

kostanjevica na krki
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja