Skip to main content
V Posavju 8.2° C Ponedeljek, 22. 2024
30.09.2022
08:53
Policija 113, avtomobil
Foto: ePosavje.com
V nesreči pri Mladinskem centru v Krškem v četrtek 81-letnik trčil v 32-letnika, policisti so na Jesenicah na Dolenjskem obravnavali vlom v poslovne prostore, prijeli pa tudi tri državljane Konga.

Nesreča pri Mladinskem centru v Krškem

V četrtek okoli 12. ure so bili krški policisti obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov pri Mladinskem centru v Krškem. Policisti so ugotovili, da je za nesrečo odgovoren 81-letni voznik, ki je zaradi neprimerne varnostne razdalje trčil v avtomobil 32-letnega voznika.

81-letnik je napihal

Povzročitelj nesreče je imel v litru izdihanega zraka 0,58 miligramov alkohola, pa so mu policisti odvzeli vozniško dovoljenje, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Vlomili v poslovne prostore

Na območju Jesenic na Dolenjskem je nekdo skozi vrata vlomil v poslovne prostore. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

Prijeli tri državljane Konga

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Policijske postaje Brežice pri Jesenicah na Dolenjskem izsledili in prijeli tri državljane Konga. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

krško
brežice
državna meja

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja