Skip to main content
Petek, 1. december 2023
24.03.2023
08:00
Foto: arhiv ePosavje
Krški policisti so v četrtek med Krškim in Brestanico opazili nezanesljivega 21-letnika, ustavili so ga šele na območju Senovega. V Sevnici poškodovan motorist, v Vrbini izginil kontejner.

Četrtek v policijskih zabeležkah

Parkiral, odprl vrata in zagledal motorista

Sevniški policisti so bili v četrtek nekaj pred 10. uro obveščeni o prometni nesreči v Sevnici. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 60-letni voznik parkiral osebni avtomobil na parkirnem prostoru. V trenutku, ko je odprl vrata vozila, je mimo pripeljal 58-letni motorist, ki je trčil v vrata in padel. Reševalci so lažje poškodovanega motorista oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

Nezanesljivega 21-letnika so ustavili na območju Senovega

Policisti Policijske postaje Krško so iz smeri Krškega proti Sevnici okoli 17.30 zaradi nezanesljive vožnje ustavljali voznika osebnega avtomobila znamke Chevrolet. Kršitelj znakov policistov ni upošteval in je nadaljeval z vožnjo, pa so policisti zapeljali so za njim in ga ustavili na območju Senovega.

Plačal bo tudi zaradi nedostojnega vedenja

Med postopkom so ugotovili, da gre za 21-letnega kršitelja. Alkotest je pokazal, da je imel 21-letnik v litru izdihanega zraka 0,90 miligramov alkohola. Pa policistom ni preostalo drugega, kot da so mu odvzeli vozniško dovoljenje, mu prepovedali nadaljnjo vožnjo in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče. Policisti še pravijo, da so mu zaradi nedostojnega vedenja izdali plačilni nalog.

Odpeljali kontejner

Krški policisti so bili v četretk obveščeni o tatvini kontejnerja, ki je bil postavljen na območju Vrbine. Policisti so takoj izvajati aktivnosti v okviru preiskave kaznivega dejanja tatvine in ukradeni kontejner našli na območju Spodnjega Starega Grada. Kontejner so policisti zasegli in ga bodo oškodovanemu podjetju, zoper osumljenca bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo.

krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja