Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
19.12.2023
08:16
Foto: Fight Club Shony
V konkurenci 702 tekmovalcev iz 36 klubov, so člani Fight Cluba Shony z 8 zlatimi, 8 srebrnimi in 6 bronastimi medaljami, v skupnem seštevku zasedli 2. mesto.

Fight Club Shony na tekmovanju na Hrvaškem

Leto 2023 zaključujemo z veselo novico. V nedeljo, 17. decembra 2023, smo namreč nastopili na 25. Jastreb Cupu v taekwondoju, ki se je odvijal v Samoboru na Hrvaškem. V konkurenci 702 tekmovalcev iz 36 klubov, smo z 8 zlatimi, 8 srebrnimi in 6 bronastimi medaljami, v skupnem seštevku zasedli 2. mesto in vnovič zaostali le za premnožično zasedbo kluba organizatorja.

Dejstvo, da smo od oktobra do decembra s taekwondoisti nastopili na štirih mednarodnih turnirjih Čigra Open (Zagreb), Pokal Ivančne Gorice, Adidas Maksimir Kup (Zagreb) in Jastreb Kup (Samobor) in se prav na vseh štirih v skupnem seštevku uvrstili med najboljše tri klube, priča o tem, da smo v klubu s sistematičnim delom vzgojili zares obetaven podmladek in da smo v pravem trenutku na pravem mestu. Vsem, ki podpirate naše olimpijske sanje, se iskreno zahvaljujemo in se že veselimo novih izzivov v letu 2024.

Ob zaključku leta

Vsem našim članom, staršem, sponzorjem in donatorjem ter ostalim podpornikom želimo vesele praznike ter obilo sreče in zadovoljstva v letu, ki prihaja.
Med 18. in 21. decembrom bodo v klubu potekali izpiti, sledi krajši premor, potem pa novim izzivom nasproti.

 

fight club shony
šport

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja