Skip to main content
V Posavju 2.8° C Sreda, 30. november 2022
08.11.2022
07:49
Elektrika, voda, ceste, 13. avgust 2020
Grafika: ePosavje.com
V torek bodo brez električne energije na območju transformatorske postaje Banovec, Birna vas, Gazice, Senovo in Dovško.

Kje bo v torek motena oskrba z električno energijo?

Gazice

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področj Krškega na območju transformatorske postaje Gazice v torek, 8. novembra 2022, predvidoma med 12.30 in 14. ure.

Senovo, Dovško

Na področju Krško z okolico na nadzorništvu Krško okolica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Božičnik Senovo, nizkonapetostno omrežje – Bratov Zorko nad cesto predvidoma med 8. in 9.30 uro, na območju transformatorske postaje Dovško, nizkonapetostno omrežje – Dovško predvidoma med 10. in 12. uro.

Banovec, Breg, Birna vas

Na področju Bistrice ob Sotli z okolico bo na območju transformatorske postaje Banovec, nizkonapetostno omrežje – Podgorje Okrog, brez elektrike predvidoma med 8. in 14. uro, na področju Sevnice z okolico na območju transformatorske postaje Birna vas, nizkonapetostno omrežje – Birna vas predvidoma med 9. in 14. uro, na območju transformatorske postaje Breg dobje, nizkonapetostno omrežje – Smer Sevnica pa predvidoma med 8. in 14. uro.

Zapora ceste Brod - Žabjek

Kostak d.d. Krško, obvešča o popolni zapori LC 191232 Brod-Žabjek od 8. do 19. novembra zaradi obnove vodovoda, obvoz je urejen. V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali štiri pozive za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
sevnica
brežice

Pridružite se nam