Skip to main content
Nedelja, 24. september 2023
22.09.2022
08:19
Foto: arhiv ePosavje
V Posavju bodo v četrtek brez električne energije na območju transformatorskih postaj Brege, Raka, Mirna, Blanca in Skopice.

Kje v četrtek ne bo električne energije?

Brege, Raka

Na območju Krškega bo v četrtek motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Brege - nizkonapetostno omrežje preko ceste proti Krškem predvidoma med 8. in 13. uro. Med 8. in 12. uro bo oskrba z električno energijo prekinjena na območju Rake, na transformatorski postaji Raka šola - nizkonapetostno omrežje Podulce v četrtek, 22. septembra 2022 predvidoma med 08:00 in 12:00 uro

Mirna, Blanca

Na področju Mokronoga bodo brez elektrike med 9. in 13. uro na transformatorski postaji Mirna Roje 3 - nizkonapetostno omrežje Žonta, na območju nadzorništva Sevnica pa na področju transformatorske postaje Blanca - nizkonapetostno omrežje Krajna brda med 9. in 14. uro ter na transformatorskih postajah Zalog - nizkonapetostno omrežje Na Rovnicah, Zadne selo.

Skopice

V brežiški občini bodo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah brez elektrike med 8.30 in 11. uro na območju Skopic in transformatorskih postaj Skopice, Skopice šola, Dolenje Skopice.

elektrika
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja