Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
07.11.2022
07:44
Električarji
Foto: freepik.com
V ponedeljek bodo brez električne energije na območju transformatorskih postaj Brezje, Raztez, Kostanjek, Anže, Veliki Trn, Nova gora

Brez elektrike: Brezje, Raztez, Kostanjek, Anže, Veliki Trn, Nova gora

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništev na področju nadzorništva Krško okolica med 8.20 in 9.30 uro na območju transformatorske postaje Brezje Anže, Raztez vas, Kostanjek, Graben Ašič, Raztez in Anže Šalamon in med 10.50 in 12. uro na območju transformatorskih postaj Veliki Trn in Nova gora. Področju nadzorništva Krško mesto med 10.50 in 12. uro na območju transformatorskih postaj Nemška vas, Reber Vrhulje, Ravno in Drenovec Senuše.

Devet izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili devet izrednih dogodkov, od tega tri v občini Krško, dva v občini Brežice in štiri v občini Sevnica.

Madež na avtobusni postaji

V soboto ob 20.02 so na avtobusni postaji v naselju Stari Grad v občini Krško gasilci Poklicne gasilske enote Krško nevtralizirali in očistili madež pogonskega goriva na površini okoli pet kvadratnih metrov.

Šest pozivov

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 48-ih urah posredovali šest pozivov za nujno medicinsko pomoč.

krško
elektrika
elektro celje
obvestila
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja