Skip to main content
Sobota, 13. april 2024
24.10.2022
07:32
Električarji
Foto: freepik.com
V ponedeljek bodo brez električne energije na območju Črnca v Brežicah in Spodnjega Virštanja na območju nadzorništva Bistrica ob Sotli.

Kje bo v ponedeljek motena oskrba z električno energijo?

Črnc - Turnšek

Iz Elektra Celje obveščajo odjemalce električne energije, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorskih postaj Črnc - nizkonapetostno omrežje Turnšek v ponedeljek, 24. oktobra 2022 predvidoma med 11. in 14. uro

Brežice Gubčeva, Spodnji Virštanj

Med 9. in 12. uro bo oskrba z električno energijo motena na območju transformatorske postaje Brežice Gubčeva - nizkonapetostno omrežje Gubčeva desno proti Savi v ponedeljek, 24. oktobra 2022 predvidoma med 09:00 in 12:00 uro, na področju nadzorništvo Bistrica ob Sotli, na področju Bistrice ob Sotli z okolico pa med 8. in 11. uro na območju transformatorske postaje Spodnji Virštanj - nizkonapetostno omrežje Drobnič.

Brežice Jutranjka

Med 12.30 in 13. uro bodo v ponedeljek brez elektrike tudi na področju Brežic na območju transformatorske postaje Brežice Jutranjka - nizkonapetostno omrežje Lukež Zagode.

elektrika
elektro celje
obvestila
brežice
bistrica ob sotli

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja