Skip to main content
V Posavju 22.8° C Sreda, 29. junij 2022
06.05.2022
07:47
Foto: arhiv ePosavje
V petek brez električne energije na območju transformatorskih postaj Dolga Raka, Selce, Poklek, Trnovec, Kališovec in Ložice, do 18. ure zapora ceste Zavratec - Smednik.

Brez elektrike: Dolga Raka, Selc,e Poklek, Trnovec, Kališovec

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Dolga Raka, nizkonapetostno omrežje – Dolga Raka med 8. in 12. uro.

Krško, Sevnica

Na področju nadzorništva Krško okolica elektrike ne bo na območju transformatorskih postaj Stranje, Zgornja Blanca, Kališovec, Ložice in Marisove loze med 8. in 12. uro, na področju nadzorništva Sevnica pa na območju transformatorskih postaj Komorivec, Selce, Poklek, Trnovec, Pusti Vrh, Podvrh, Krajna Brda, Krajna Brda 2 in Priklence med 8. in 12. uro.

Zapora ceste Zavratec - Smednik

Iz družbe CGP, d.d., sporočajo, da bo v petek, 6. maja, med 6.30 in 18. uro postavljena popolna zapora na državni cesti R3-672, odsek 1338 Zavratec–Smednik, na lokaciji med Krajem Rovišče in Koritnica, od km 2.175 do km 2.600. Obvoz iz Rovišča do Impoljce in naprej v smeri Krško, obvoz za krajane Koritnica/Podulce in Jelenik/Podulce pa čez Rako v smeri Krško in obratno po lokalnih cestah.

elektrika
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam