Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
08.09.2022
08:29
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek bodo v Posavju brez električne energije tudi na območju transformatorskih postaj Drenovec, Senuše, Artiče, Boštanj, Bojnik in Marendol.

Kje bo v četrtek motena oskrba z električno energijo?

Krško

Na območju nadzorništva Krško bo v četrtek, 8. septembra, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Pionir samski dom - nizkonapetostno omrežje Ilije Gregoriča predvidoma med 10:00 in 13:00 uro. Med 8.30 in 13. uro bodo brez elektrike na območju transformatorskih psotaj Drenovec Senuše, Nemška vas, Ravno in Reber Vrhulje.

Brežice

V občini Brežice bodo v četrtek brez elektrike predvidoma med 12. in 14. uro na območju transformatorske postaje Artiče zadružni dom, nadomestna - nizkonapetostno omrežje Ogorevec, med 9. in 11. uro pa na transformatorski postaji Brežice Gubčeva - nizkonapetostno omrežje Horvatič, Štangl.

Sevnica

Na nadzorništvu Sevnica bodo brez elektrike na transformatorski postaji Potovec predvidoma med 8. in 11. uro, na transformatorski postaji Boštanj med 13. in 15.uro, na transformatorskih postaja Telčice, Telče, Vozenk med 8. in 10. uro, v naseljih Bojnik, Otavnik, Jeprjek in Marendol pa med 8. in 14. uro. Na nadzorništvu Mokronog bodo med 9. in 14. uro brez električne energije na transformatorski postaji Srednje Laknice - nizkonapetostno omrežje Gorenje Laknice.

Bistrica ob Sotli

Na področju Bistrice ob Sotli bo prekinjena dobava električne energije na območju transformatorske postaje Zeče - nizkonapetostno omrežje Zeče med 8. in 12. uro ter na transformatorski postaji Planina trg - nizkonapetostno omrežje Pungeršek med 10. in 14. uro

elektrika
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja