Skip to main content
Petek, 22. september 2023
13.03.2023
06:41
Elektrika, dela, Posavje
Foto: freepik.com
V ponedeljek bodo brez električne energije na območju krajev Mali Kamen, Reštanj, Belo, Vihre in Log, v Sevnici zapora na Trgu svobode pri Zdravstvenem domu Sevnica.

V ponedeljek brez elektrike

Mali Kamen, Reštanj, Belo

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško okolica med 8. in 13. uro na območju transformatorske postaje Mali Kamen in Mali Kamen – Švarč, med 8. in 13 uro na območju transformatorske postaje Reštanj 2, nizkonapetostno omrežje – Belo proti Mali Kamen in med 10. in 13. uro na območju transformatorske postaje Slapšak, nizkonapetostno omrežje – Levo proti Senovem.

Vihre, Mrtvice, Log

Na področju nadzorništva Krško mesto bodo brez električne energije med 8. in 13. uro na območju transformatorske postaje Vihre, nizkonapetostno omrežje – Mrtvice levo, na področju nadzorništva Sevnica pa med 9. in 14. uro na območju transformatorske postaje Log 2, nizkonapetostno omrežje – Kotnik.

Zapora na Trgu svobode v Sevnici

Komunala Sevnica obvešča, da bo izvedena občasna kratkotrajna, delna in popolna zapora ceste na odseku javne poti številka 594222 Trg svobode – za HTC (enosmerna cest) in popolna zapora pločnika, na dolžini približno 65 metrov pred Zdravstvenim domom Sevnica, z vzpostavitvijo obvoza in obhoda po ostalih občinskih cestah in javnih prometnih površinah na območju, med časom popolnih zapor. Zapora bo izvedena med 13. in 31. marcem zaradi gradnje temeljev in podaljšanje nadstrešnice pri Zdravstvenem domu Sevnica.

obvestila
krško
elektrika
elektro celje

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja